Έκαψαν το τζιπ του Πάτση στον Βόλο
Φωτιά πήρε τα ξημερώματα του Κυριακής το τζιπ του Ανδρέα Πάτση, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Νέα Ιωνία Βόλου, με το πόρισμα της αστυνομίας να δείχνει εμπρησμό, αφού βρέθηκε εύφλεκτη ύλη με την οποία είχε περιλουστεί το όχημα, το οποίο χρησιμοποιούσε η σύντροφος του μεγαλοδικηγόρου.
Όπως είναι λογικό, οι... υποψίες στρέφονται σε οπαδούς της Νίκης, από την οποία ο Πάτσης αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα σήμερα να οριστικοποιείται η διάλυση του συλλόγου, αφού δεν ορίστηκε το ματς με τον Λεβαδειακό, το οποίο είναι και το 3ο στην σειρά όπου οι «μπλε» δεν κατεβαίνουν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
