Αυτό ήθελε ο Ποντόλσκι

Αυτό ήθελε ο Ποντόλσκι

Κώστας Ζάλιαρης
Αυτό ήθελε ο Ποντόλσκι

bet365

Φανέλα βασικού στον Λούκας Ποντόλσκι έδωσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη σημερινή αναμέτρηση της Ίντερ απέναντι στη Τζένοα στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Ο Γερμανός φορ που μετακόμισε από την Άρσεναλ και την Πρέμιερ Λιγκ στο Μιλάνο για χάρη της Ίντερ, βλέπει την επιθυμία του να γίνεται πλέον πράξη. Να παίρνει, δηλαδή, θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του και να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Αυτό του έλειψε στους «κανονιέρηδες», όμως γύρισε σελίδα και στη δεύτερη εμφάνισή του με τη φανέλα των «νερατζούρι» (έπαιξε με αλλαγή κόντρα στη Γιουβέντους) βρίσκεται στην 11άδα για το ματς απέναντι στη Τζένοα στο πλαίσιο της 18η αγωνιστική της Serie A.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SERIE A Τελευταία Νέα