Πιο κοντά σε ΠΑΟΚ ο Μπλάνκο!

Πιο κοντά σε ΠΑΟΚ ο Μπλάνκο!

Gazzetta team
Πιο κοντά σε ΠΑΟΚ ο Μπλάνκο!

bet365

Σε καλό δρόμο φέρεται να βρίσκεται η περίπτωση της απόκτησης του Μπλάνκο από τον ΠΑΟΚ, ρίχνει τις απαιτήσεις του ο Αργεντινός.

Ακόμα μία δυνατή μεταγραφή θέλει να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, που μετά τον Νομπόα προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα και τον Μπλάνκο. Ο Αργεντινός απασχολεί την ομάδα εδώ και αρκετό καιρό, όμως πλέον η περίπτωσή του φαντάζει να είναι ολοένα και πιο εφικτή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «LiveSport», ο παίκτης έχει αποφασίσει να ρίξει σημαντικά τις οικονομικές του απαιτήσεις, ενώ θετική στο ενδεχόμενο φαντάζει και η Γουέστ Μπρομ, η οποία θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό για 6 μήνες, βάζοντας και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα