Σε δύσκολη θέση ο Σα Πίντο!

Σε δύσκολη θέση ο Σα Πίντο!

Βασίλης Μοιρώτσος
Σε δύσκολη θέση ο Σα Πίντο!

bet365

Ο Ατρόμητος έχασε νωρίς και τον δεύτερο στόχο της σεζόν, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο «χρεώνεται» στον Πορτογάλο και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά!

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά την τραγική εμφάνιση και την ήττα του Ατρόμητου από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, που σήμανε τον αποκλεισμό και από τον δεύτερο μεγάλο στόχο της σεζόν. Ένας αποκλεισμός που χρεώνεται στον Πορτογάλο, αφού εκείνος ήταν ο προπονητής και στο ματς με τον Πανθρακικό και την ισοπαλία στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες τον Ατρόμητο έβλεπαν σαν κρας τεστ για τον Σα Πίντο το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Κι όχι τόσο το αποτέλεσμα, αλλά την εικόνα που θα έδειχνε η ομάδα. Ο Ατρόμητος όμως ήταν τραγικός για ακόμα μία φορά, δεν είχε ούτε μία τελική στο πρώτο μέρος, δεν έδειξε την παραμικρή βελτίωση, παρά τις υποσχέσεις του Πορτογάλου και πλέον οι Περιστεριώτες εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Σα Πίντο βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και αν βρεθεί μία ελληνική λύση που θα πληροί τις προϋποθέσεις για την επόμενη μέρα, τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα