Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

Φώτης Καρακούσης
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-2

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου, έκανε το χρέος του, κέρδισε με 0-2 τον Παναιτωλικό, κρατούσε την πρόκριση για 80', αλλά η ανατροπή των Χανιών, τον άφησε εκτός Κυπέλλου μαζί με τους Αγρινιώτες!

Από την αρχή γνώριζε πως δεν η τύχη αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου δεν βρισκόταν στα πόδια του. Και δεν βρισκόταν γιατί ο Ολυμπιακός Βόλου δεν ήθελε απλά τη νίκη στο Αγρίνιο επί του αδιάφορου Παναιτωλικού, αλλά περίμενε και νίκη του Παναθηναϊκού στα Περιβόλια επί των Χανίων για να έπαιρνε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου.
Το πρώτο το έκανε και μάλιστα με άνεση, με τους Βολιώτες να πετυχαίνουν δύο γκολ στο ημίχρονο και να... καθαρίζουν με 2-0 του ματς. Το δεύτερο δεν έγινε, καθώς το 0-2 στην Κρήτη, έγινε 2-2, με τους «μπλε» να γράφουν ιστορία συνεχίζοντας στον θεσμό και τους «ερυθρόλευκους» να μένουν με την χαρά της νίκης.
Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, που και αυτός έπαιζε σήμερα, έδειξε ξεκάθαρα πως το μυαλό το έχει στο πρωτάθλημα, κάτι λογικό αν σκεφτούμε την πορεία που κάνει. Οι Αγρινιώτες παίζοντας με πολλούς αναπληρωματικούς, ήταν τραγικοί, όμως από την στιγμή που ήταν ήδη αποκλεισμένοι, κανείς δεν ασχολήθηκε με την εμφάνιση και όλοι σκέφτονται τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο, ματς που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια.

Δύο γκολ και μετά απολύτως τίποτα...

Στα του ματς δεν χρειάζεται μεγάλης ανάλυσης. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη και το έδειξαν στο γήπεδο, πάλεψαν γι' αυτή και κατάφεραν να πετύχουν στο πρώτο μέρος τα δύο γκολ. Η αρχή έγινε με τον Μπιτάνγκ να ανοίγει το σκορ με... κεραυνό στο 16' και να βάζει μπροστά τους Βολιώτες. Παρά το γκολ οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου συνέχισαν να πιέζουν και στο 34' σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση κατάφεραν να κάνουν το 0-2 με τον Διαμαντόπουλο και να δώσουν τέλος στο ματς.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με τις αλλαγές του Χάβου το πάλεψαν, αλλά χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν, με τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας να κρατάνε με άνεση το 0-2, αλλά να μαθαίνουν τα άσχημα νέα από τα Χανιά και να μένουν εκτός συνέχειας του Κυπέλλου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας (46' Εντζεγκέλε), Μαλεζάς, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46' Κάπελ), Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Βασιλείου (63' Άλβες)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ζέρης, Μαργαρίτης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνεθ), Ρόκας, Νικολιάς, Μπιτάγνκ, Θέος (65' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα