«Μύλος» με τον Μέσα

Gazzetta team
«Μύλος» με τον Μέσα

bet365

Ο Μέσα προπονήθηκε μόνος του και φαίνεται πως είναι στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει το σενάριο, αλλά ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Βενεζουελάνος προπονήθηκε μόνος του την Τρίτη, γεγονός που πυροδότησε τα σενάρια που τον θέλουν να αποτελεί σύντομα παρελθόν από την ομάδα. Οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να διαψεύσουν με ανακοίνωσή τους το σενάριο.

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που ήθελαν τον Χέσους Μέσα να αποχωρεί από την ομάδα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα αυτά. Παράλληλα ενημερώνει τους δημοσιογράφους και κυρίως τους φιλάθλους της ομάδας, ότι ο 28χρονος μέσος θα συνεχίσει να φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, το τελευταίο διάστημα αποφεύγει να διαψεύσει δημοσίως δημοσιεύματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη λειτουργία του. Ωστόσο έπειτα από σωρεία ανακριβέστατων πληροφοριών που είδαν το φως της δημοσιότητας και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα, είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε στην διάψευση αυτή, ελπίζοντας ότι θα είναι η τελευταία».

Παρά τη διάψευση της ΠΑΕ, ο Μέσα δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Παναιτωλικό, που αποτελούν οι Κορνελάτος, Θέος, Μαρτίνες, Μπιτάνγκ, Καψιώτης, Ζέρης, Γιαλούσης, Κασμερίδης, Ρόκας, Μακρυδημήτρης, Κολίτσης, Μαργαρίτης, Διαμαντόπουλος, Μπάρμπας, Αραπίτσας, Σκοπελίτης, Νικολιάς, Ντινόπουλος και Καρράς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα