Σωτήρης Νίνης: 8 χρόνια + 1 μέρα... μετά (vids)

Σωτήρης Νίνης: 8 χρόνια + 1 μέρα... μετά (vids)

Νίκος Ρόλλας
Σωτήρης Νίνης: 8 χρόνια + 1 μέρα... μετά (vids)

bet365

7 Ιανουαρίου του 2007 ο Σωτήρης Νίνης είχε κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό και 8 χρόνια συν μία μέρα μετά, πατά και επίσημα... restart.

Ήταν 7 Ιανουαρίου του 2007 όταν ο Παναθηναϊκός φιλοξενούσε το Αιγάλεω (1-0) στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Βίκτορ Μουνιόθ να επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη... Στις επιλογές του για την αρχική εντεκάδα υπήρχε και ένα άγνωστο όνομα στους περισσότερους: Σωτήρης Νίνης. Ένας 16χρονος πιτσιρικάς από τις ακαδημίες που είχε κλέψει την παράσταση με τις ικανότητες και το ταλέντο του, αναγκάζοντας τον Ισπανό τεχνικό να τον χρίσει βασικό.



Ο μικρός με το babyface δεν αφήνει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη... Αέρινος, με μεγάλη επιτάχυνση και εξαιρετική τεχνική, κερδίζει με το... καλημέρα την εκτίμηση του κόσμου, καθώς κάνει τον Γκόραν Ποπόφ να βλέπει... εφιάλτες, με τις ενέργειές του από την δεξιά πλευρά. Αυτό το ματς σηματοδότησε το... start σε επαγγελματικό επίπεδο, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Στην πορεία όμως κάπου χάθηκε, αλλά πλέον έχει την ευκαιρία να πατήσει restart. Μάλιστα η τύχη, που είναι γνωστή για τα περίεργα παιχνίδια που παίζει, τα έφερε έτσι που αυτό θα γίνει 8 χρόνια μετά. Ή μάλλον για την ακρίβεια 8 χρόνια και 1 μετά. 7 Ιανουαρίου του 2007 ήταν εκείνο το ματς με το Αιγάλεω, 8 Ιανουαρίου του 2015 είναι το ματς με τα Χανιά, στο οποίο ο 24χρονος μέσος θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στην δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι».

Το Gazzetta.gr σας θυμίζει μερικά από τα πολλά αφιερώματα που είχαν γίνει εκείνη την περίοδο για τον «El Nino», όπως τον αποκαλούσαν τότε...
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα