Σύγχρονος... φονέας o ΠΑΣ

Βασίλης Μοιρώτσος
Σύγχρονος... φονέας o ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κλείνει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς ήττα από τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα του περσινού πρωταθλήματος. Τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός του.

Μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ήδη κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών για το πρώτο μισό. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία του δεν είχε μαζέψει 24 βαθμούς, όσους έχει μαζέψει αυτή τη στιγμή, με ένα ματς, αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό, να απομένει.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που έχουν καταφέρει οι παίκτες του Πετράκη το συγκεκριμένο ρεκόρ. Ένας απ' αυτούς και ο πλέον εντυπωσιακός, είναι πως οι Ηπειρώτες αποτελούν τον... κακό δαίμονα των ομάδων που πέρσι τερμάτισαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Κλείνουν τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν την μοναδική ομάδα που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο και έχουν μαζέψει σχεδόν τους μισούς βαθμούς (11 από τους 24) στα πέντε συγκεκριμένα παιχνίδια, έχοντας κερδίσει ΠΑΟΚ, Αστέρα και Ατρόμητο κι έχοντας φέρει ισοπαλία με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Γιάννινα στα πέντε συγκεκριμένα παιχνίδια:

1η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 3-1 (59' Τσάβες, 67' Ίλιτς, 70' Τζημόπουλος – 42' Μπαράλες)

13η αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2 (50' Φορτούνης, 75' Κασάμι – 23' Μιχαήλ, 88' Γιάκος)

14η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0 (68' Τσάβες)

15η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 3-0 (26' Λίλα, 73' Κοροβέσης, 93' Μανιάς)

17η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός 0-0

Τα αντίστοιχα αποτελέσματα του ΠΑΣ στον περσινό πρώτο γύρο

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 1-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα