Στον Καρεμπέ το... βάρος για τον επόμενο προπονητή

Στον Καρεμπέ το... βάρος για τον επόμενο προπονητή

Δημήτρης Τομαράς
Στον Καρεμπέ το... βάρος για τον επόμενο προπονητή

bet365

Η κατάσταση για τον Μίτσελ πολύ δύσκολα θα αλλάξει με τον Κριστιάν Καρεμπέ να κοιτάζει στο εξωτερικό για τον επόμενο κόουτς. Σκέψη για Αντώνη Νικοπολίδη για υπηρεσιακό προπονητή για να κλείσει ο νέος τεχνικός έως την Παρασκευή.

Τα δεδομένα για τον Μίτσελ -όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες- παραμένουν εξαιρετικά αρνητικά. Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν έχει τοποθετηθεί για την... τύχη του ενώ μέχρι και πριν από λίγες ώρες υπήρξε διαρροή πως δεν υπάρχει θέμα με τον Ισπανό τεχνικό. Όλα δείχνουν πως επισήμως θα υπάρξει και αντίδραση και οριστική εξέλιξη (σ.σ. που δεν θα είναι θετική για τον Ισπανό) μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας. Αν όχι έως τότε θα πάει για την Τρίτη. Σε πρώτη φάση η σκέψη είναι να πάει η ομάδα με τον Αντώνη Νικοπολίδη στο ματς με τον Φωστήρα και να βρεθεί ο επόμενος προπονητής έως την Παρασκευή. Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει αναλάβει την αποστολή να βρει την ιδανική λύση από το εξωτερικό ενώ όπως σας έχουμε γράψει ξανά υπάρχει και το όνομα του Σταϊκου Βεργέτη από την Ελλάδα. Σε αυτήν την φάση ο Ολυμπιακός θέλει να πάει σε έναν τεχνικό με ειδικό βάρος από την Ευρώπη, κάτι που επίσης σας τονίσαμε από χθες. Η έρευνα εστιάζεται κυρίως σε Ιβηρική (Ισπανία και Πορτογαλία) και Γαλλία ενώ ορισμένοι επαναφέρουν το όνομα του Φαν Μαρβαϊκ, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα