Λέτο: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...»

Λέτο: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...»

Κώστας Ζάλιαρης
Λέτο: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...»

bet365

Μήνυμα σε άπταιστα ελληνικά προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο Σεμπάστιαν Λέτο! Ακολούθησαν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Αργεντινός άσος που αγωνίζεται στην Κατάνια, έχοντας αποχωρήσει από το «τριφύλλι» το 2013, ενημερώθηκε για όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τον τελευταίο καιρό για τα περί της πιθανής επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Μέχρι και ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τοποθετηθεί, για να ξεκαθαρίσει όμως πως δεν έχει υπάρξει επαφή για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο...

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, χρησιμοποίησε τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter για να ευχαριστήσει τους «πράσινους» οπαδούς και να ... αφήσει ζωντανή την ελπίδα να φορέσει ξανά την φανέλα με το τριφύλλι!

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε... πανικό στα ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ειδικά σε αυτά που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Κατανία. Ένα ένα, λίγα λεπτά μετά το τιτίβισμα του Αργεντίνου άρχισαν να «ανεβάζουν» κείμενα, παρουσιάζοντας λίγο έως πολύ, ως δεδομένη την αποχώρηση του «Σέμπα» και την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Κάτι που προς το παρόν δεν επίβεβαιώνεται από τους «πράσινους»...

Αν όμως καταφέρει να μείνει ελεύθερος, τότε δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα