Στον Αστέρα ο Τερεζόπουλος!

Στον Αστέρα ο Τερεζόπουλος!

bet365

Την πρόσληψη του Τερεζόπουλου ως βοηθού του Βεργέτη, ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης.

Την ένταξη του Δημήτρη Τερεζόπουλου στο δυναμικό της, έκανε γνωστή η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου, προκειμένου να αναλάβει χρέη βοηθού του Στάικου Βεργέτη. Αντίθετη πορεία θα ακολουθήσει ο Ανδρέας Ζήκος, ο οποίος αποχωρεί από τους Αρκάδες, με την διοίκηση να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον κύριο Δημήτρη Τερεζόπουλο, ο οποίος θα είναι βοηθός προπονητής.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Ανδρέα Ζήκο για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα