Σολάρι και... δυσαρέσκεια

Αντώνης Σαούλης
Σολάρι και... δυσαρέσκεια

bet365

Ο Εργοτέλης ψάχνει για σέντερ φορ, ο Εστεμπάν Σολάρι εξετάζεται αλλά η περίπτωσή του εμφανίζει δυσκολίες. Δυσαρέσκεια για την μη τιμωρία των Λαχιουδή και Αμπάρκιολη αλλά και για τον ορισμό του Μάνταλου στην Λιβαδειά.

Για δύο επιθετικούς ψάχνει ο Εργοτέλης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μετά τους Ολαϊτάν και Κουλούρη που έχει ζητήσει με την μορφή δανεισμού (από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα) οι Κρητικοί ψάχνουν και σε... άλλες πολιτείες για φορ.

Τελευταία περίπτωση αυτή του Εστεμπάν Σολάρι. Ο Αργεντινός επιθετικός ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Ξάνθη και πουλήθηκε στην Αερμπίν (ομάδα της Κίνας) προτάθηκε στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί έψαξαν την περίπτωσή του αλλά αυτή παρουσιάζει δυσκολίες, κυρίως στο οικονομικό. Οχι για το πόσα ζητάει ο Σολάρι αλλά για τον τρόπο καταβολής τους. Δεν έχει κλείσει η υπόθεσή του αλλά παραμένει δύσκολη.

Τα παράπονα...

Στον Εργοτέλη πάντως εξέφραζαν την δυσαρέκειά τους για την μη τιμωρία των Λιαχούδη και Αμπάρκιολη, οι οποίοι αλλοίωσαν τα αποτελέσματά στους αγώνες με Βέροια και ΟΦΗ. Ταυτόχρονα εξέφραζαν την ανησυχία τους για τον ορισμό του Μάνταλου στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα