Βέροια - Παναιτωλικός 1-3 (vid)

Βέροια - Παναιτωλικός 1-3 (vid)

bet365

«Ποδαρικό» με... τριάρα για τον Παναιτωλικό, που έστησε πάρτι στην Βέροια (1-3), βρέθηκε στην 5η θέση και σκέφτεται... Ευρωπαϊκά! «Όργια» και 2 γκολ από Βιγιαφάνιες στην επιστροφή του!

Με το δεξί μπήκε στο 2015 ο Παναιτωλικός, που κατάφερε να αλώσει την έδρα της Βέροιας και να επικρατήσει με 3-1, αποτέλεσμα που τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας, από την οποία και γκρέμισε την σημερινή του αντίπαλο.

Πως ξεκίνησαν

Για την Βέροια, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καντιμοίρης, με τους Τσιάμη και Καλί μπροστά του, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Όστοιτς και Αμαραντίδης. Στον άξονα ήταν οι Μπατιόν και Μάντζεκ, ενώ τους Μπεν, Ντουμίτρο πλαισίωσαν οι Καλτσάς, Κάμπορα.

Από την άλλη, ο Ράφαελ υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού, ενώ μπροστά του βρέθηκαν οι Κούσας, Εντζεγκέλε, ενώ Κέβιν και Μπεχαράνο κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας. Στον άξονα δίπλα από τον Γοδόι ήταν ο Φωτάκης, με τον Μαρτίνες μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Κάπελ, Βιγιαφάνες να πλαισιώνουν τον μοναδικό προωθημένο Άλβες.

Κακό ματς στην αρχή

Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε πολύ κακή κατάσταση μετά την έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς όμως να απειλεί, ενώ η Βέροια περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μία αξιόλογη φάση και τους δύο συλλόγους να... αναλώνονται ψάχνοντας να βρουν διαδρόμους. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες άρχισαν να είναι πιο συχνό φαινόμενο, με το ματς να αποκτά καλύτερο ρυθμό.

Βούτυρο στο ψωμί του...
Ούτε παραγγελία να το είχε κάνει! Η εξέλιξη του αγώνα ταίριαζε «γάντι» στον Παναιτωλικό, που είχε το προβάδισμα, είχε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους παίκτες που έχει στα άκρα. Έτσι και έγινε, με τον Βιγιαφάνες να κάνει... πάρτι!

Η αρχή έγινε στο 54', με τον χαφ των φιλοξενούμενων να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σεντρίκ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 63' μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό του με τον Μαρτίνες, βγήκε πάλι στην κόντρα, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ!

Πίεσε μεν, αλλά...
Από εκείνο το σημείο και μετά, η Βέροια βγήκε πολύ μπροστά, αλλά πλέον ήταν αργά. Μετά από μερικές καλές επεμβάσεις του Ράφαελ, ο Καλτσάς κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα, για 7η φορά στην σεζόν. Όμως αυτό δεν ήταν ικανό να αλλάξει τα δεδομένα, με την «Βασίλισσα του Βορρά» να αναγκάζεται σε μία βαριά ήττα, η οποία την γκρέμισε από την 5η θέση, στην οποία και σκαρφάλωσαν τα «καναρίνια».

ΒΕΡΟΙΑ (Κάρλος Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Τσιάμης, Αμαραντίδης, Μαντζέκ (55' Βεργώνης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου, Μπεν, Κάμπορα (55' Παυλίδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ραφαέλ, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Ετζεγκουέλε, Γοδόι (89' Κουτρομάνος), Φωτάκης, Βιλαφάνιες (68' Μύγας), Μαρτίνες, Καπέλ, Άλβες (84' Βασιλείου)

MVP. Βιγιαφάνες. Έκανε... πάρτι, πολύ καλός γενικά και με τα δύο γκολ σφράγισε μία τεράστια νίκη για τον Παναιτωλικό. Από κοντά και ο Μαρτίνες, από του οποίου τα πόδια πέρασαν όλες οι φάσεις των φιλοξενούμενων.

Στο ύψος του. Καλτσάς. Δεν τον βοήθησε το παιχνίδι να φανεί, όμως ήταν ο κορυφαίος της Βέροιας, ενώ βρήκε και για ακόμα μία φορά δίχτυα, φτάνοντας τα 7 στην σεζόν.

Αδύναμος κρίκος. Μπεν. Πολύ κακή εμφάνιση από ένα παίκτη-βαρόμετρο για την Βέροια. Όσες φορές πήρε την μπάλα, έκανε κακές επιλογές, με αποκορύφωμα δύο σουτ που η μπάλα πρέπει να έφυγε έξω από το γήπεδο!

Η γκάφα. Δεν είναι μία, αλλά δύο. Η αμυντική λειτουργία της Βέροιας ήταν πολύ κακή, με τους Καλί και Σεντρίκ να φέρουν μεγάλη ευθύνη στα δύο πρώτα γκολ.

Το στραγάλι. Κανένα θέμα από την διαιτησία του κ. Δασκαλόπουλου και των βοηθών του. Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μία απομάκρυνση του Κέβιν ενώ το παιχνίδι είναι στο 0-2. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, όμως, με την φάση να είναι δύσκολη.

Το ταμείο του gazzetta. τεράστια νίκη για τον Παναιτωλικό, που δείχνει να έχει αποβάλει σε ένα βαθμό το... θέμα που είχε με τα εκτός έδρας και μπήκε μέσα στην πρώτη 5αδα, γκρεμίζοντας από εκεί την Βέροια. Χωρίς να είναι πολύ καλύτερος, ήταν αποτελεσματικός και αξιοποίησε όλα τα λάθη που έκανε η Βέροια. Από την άλλη, η «βασίλισσα του Βορρά» δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο ματς, προδομένη από τα «παιδικά» λάθη στην άμυνα, αλλά και από τις κακές τελικές προσπάθειες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα