Μέσα στην εβδομάδα για Ροντρίγκεζ

Μέσα στην εβδομάδα για Ροντρίγκεζ

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσα στην εβδομάδα για Ροντρίγκεζ

bet365

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως αν η Ελλάς Βερόνα δεχθεί να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, δεν θα υπάρξει θέμα με το οικονομικό.

Ο Ουρουγουανός αμυντικός είναι αυτός που απασχολεί το «τριφύλλι» και είναι ο... δεύτερος εκλεκτός για τα μετόπισθεν μετά την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη.

Στο πράσινο «στρατόπεδο» περιμένουν την απάντηση της Ελλάς Βερόνα για την πρόθεση παραχώρησης ή μη του ποδοσφαιριστή, πράγμα που στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι θα γίνει εντός της εβδομάδας. Μάλιστα, εκφράζεται αισιοδοξία πως δεν θα προκύψει πρόβλημα στις συζητήσεις όσον αφορά τα ποσά και λοιπές λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Όσον αφορά τον Νίκο Καρέλη, τον οποίο δημοσιεύματα από το εξωτερικό φέρνουν στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικών ομάδων, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, ούτε καν ανεπίσημο ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα