Εκτός δύο στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Εκτός δύο στον Εργοτέλη

bet365

Οι Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα στην πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη για το 2015 και θα είναι πιθανότατα εκτός για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς έκανε σήμερα ο Εργοτέλης. Αυτή διεξήχθη στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου, με τους Μπρούνο και Γιοβάνοβιτς να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Έτσι, κατά πάσα πιθανότατα οι δύο ποδοσφαιριστές δε θα βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Τέλος, η προετοιμασία των Κρητικών ενόψει του αγώνα της Κυριακής (4/1) θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι της Παρασκευής (2/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα