Μπήκε ο "Σιφο"!

Μπήκε ο "Σιφο"!

Νίκος Αθανασίου
Μπήκε ο "Σιφο"!

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τα Γιάννενα.

Ένα ακόμα… όπλο στην φαρέτρα του θα έχει ο Γιάννης Αναστασίου στο πρώτο ματς των «πρασίνων» για το 2015 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θα βρίσκεται στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Στον Παναθηναϊκό υπήρξε απογευματινή προπόνηση, όπου μετά το καθιερωμένο (και ειδικά σήμερα με τόσο κρύο, ακόμα πιο αναγκαίο) ζέσταμα, το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης ενώ στο τέλος χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες όπου έκαναν τουρνουά με οικογενειακό δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Νάνο και Μέντες, ενώ οι Μουζακίτης, Ταμπάκης, Γιαννιτσάνης, Αναστασόπουλος και Μαρινάκης επέστρεψαν στο Κορωπί και προπονήθηκαν με τους «πράσινους».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα