Προχωράει με Ντιγκάρ

Προχωράει με Ντιγκάρ

Gazzetta team
Προχωράει με Ντιγκάρ

bet365

Θέμα ημερών φέρεται να είναι η μεταγραφή του Ντιντιέ Ντιγκάρ στον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να καταλήγουν στο Γάλλο χαφ για τρεις βασικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του μέσου της Νις, έχοντας αποφασίσει να τελειώσουν το θέμα εντός των επόμενων ημερών, βασιζόμενοι σε τρεις βασικούς άξονες.

Πρώτον, για την ικανότητα του Ντιγκάρ να αγωνιστεί σε δυο-τρεις διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο. Σαν 6άρι και 8άρι στη μεσαία γραμμή, αλλά και σαν στόπερ. Ακόμη, ο 28χρονος χαφ είναι σε καλή ηλικία και έτοιμος να προσφέρει άμεσα, κάτι που χρειάζεται ο Μίτσελ, με τους τραυματισμούς στην άμυνα και την απουσία των Εντινγκά, Μιλιβόγιεβιτς από τη μεσαία γραμμή. Και τέλος, το οικονομικό, αφού το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα της Νίκαιας εκπνέει το καλοκαίρι και η τιμή του είναι σαφώς πιο προσιτή υπό αυτές τις συνθήκες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα