Προπόνηση και δοκιμές στον ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Προπόνηση και δοκιμές στον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Παναθηναϊκού...

Πρόγραμμα υποομαδικής τακτικής είχαν στον ΠΑΣ Γιάννινα την Τρίτη. Ο Γιάννης Πετράκης είχε την ευκαιρία να δει και αρκετά παιδιά, καθώς η Τρίτη ήταν μέρα δοκιμής στην ομάδα, με τον ΠΑΣ να εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δοκιμές των νεαρών ποδοσφαιριστών που πραγματοποίησε η ομάδα μας. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου, Χρήστος Τσελιόπουλος, οι προπονητές των τμημάτων Κ15, Κ17, Κ20, Γιώργος Οικονόμου, Χρήστος Αγγέλης , Γιάννης Τάτσης, όπως και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Γιώργος Ιωάννου, έμειναν ικανοποιημένοι από το ενδιαφέρον αλλά και από τη συμμετοχή που υπήρξε από τα παιδιά της περιοχής ώστε να ενταχθούν στο δυναμικό του συλλόγου μας.

Όσοι από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν θα ειδοποιηθούν τις επόμενες μέρες ώστε να συμμετέχουν και σε προπονήσεις των αντίστοιχων με την ηλικία τους τμημάτων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα