Γκατούζο: «Θα ήταν αναξιοπρεπές να μείνω»

Γκατούζο: «Θα ήταν αναξιοπρεπές να μείνω»

Φώτης Καρακούσης
Γκατούζο: «Θα ήταν αναξιοπρεπές να μείνω»

bet365

Με νέες του δηλώσεις ο Τζενάρο Γκατούζο ανέφερε πως από την στιγμή που οι παίκτες του δεν είχαν πληρωθεί, θα ήταν αναξιοπρεπές να μείνει στον ΟΦΗ.

Η είδηση της αποχώρησης του Τζενάρο Γκατούζο από τον πάγκο του ΟΦΗ έχει γίνει ένα από τα βασικά θέματα επικαιρότητας στην Ιταλία, καθώς είναι γνωστό πως ο Ιταλός προπονητής είναι ένα τεράστιο όνομα για το ποδόσφαιρο της χώρας. Ο Γκατούζο με επιστολή του σε ΜΜΕ της Ιταλίας εξήγησε τους λόγους που έφυγε, ωστόσο έκανε και νέες δηλώσεις, όπου και στάθηκε στα οικονομικά προβλήματα, λέγοντας μεταξύ άλλων πως από την στιγμή που οι παίκτες της ομάδας ήταν απλήρωτοι, θα ήταν αναξιοπρεπές να επιστρέψει στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα ο Γκατούζο, όπως γράφει και το gianlucadimarzio.com ανέφερε: «Έγινε ένα γεγονός που ακολούθησε τα όσα είχαν συμβεί και με έκαναν να πάρω την συγκεκριμένη απόφαση. Την περασμένη Δευτέρα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων αρκετοί παίκτες δεν ήρθαν στην προπόνηση επειδή δεν είχαν πληρωθεί και θα ήταν αναξιοπρεπές για εμένα να γυρίσω πίσω και να παραμείνω στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα