Με Ιγκόρ, Σερφά ο Πανθρακικός

Νίκος Τσιώκος
Με Ιγκόρ, Σερφά ο Πανθρακικός

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με δύο σημαντικές επιστροφές ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη, καθώς οι Ιγκόρ και Σερφά επανήλθαν στις προπονήσεις. «Πονοκέφαλος» ο Μπαϊκαρά, αισιοδοξία για Κάσες.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μετά την άδεια των Χριστουγέννων, με τον Μανουέλ Ρόκα να έχει ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, είδε τους Ιγκόρ και Σερφά, δύο παίκτες των οποίων η απουσία φάνηκε, ειδικά του Βραζιλιάνου, να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα για να τεθούν και πάλι στη διάθεσή του. Αντίθετα, ο Κάσες ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το ντέρμπι της Θράκης με την Ξάνθη.

Από την πλευρά του, ο Μπαϊκαρά θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα εκτός, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και έχει μείνει εκτός προπονήσεων. Έτσι, η προετοιμασία των ακριτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Τρίτης (30/12), η οποία θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου της Κομοτηνής.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα