Επιστρέφουν τρεις στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Επιστρέφουν τρεις στην Καλλονή

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι Καμαρά, Τσαμπούρης και Βαλιός ξεπέρασαν τους τραυματισμούς και είναι στη διάθεση του Γιάννη Ματζουράκη για το ματς με τον Ατρόμητο.

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Καλλονής. Οι νησιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και ενόψει αυτού ο Γιάννης Ματζουράκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Λέσβου είδε τους Ανρί Καμαρά, Σάββα Τσαμπούρη και Στράτο Βαλιό να ξεπερνούν τους τραυματισμούς, ώστε να τους υπολογίζει στα πλάνα του. Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιείχε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο το πρωί και ασκήσεις, τακτικής, φυσικής κατάστασης και οικογενειακό διπλό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα, διατηρείται στασιμότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΛΚ και το μόνο που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι πιθανόν θα γίνει κάποια κίνηση. Όπως είχαμε γράψει και πριν τα Χριστούγεννα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, όπου η Καλλονή δείχνει να... πονάει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι... στον ορίζοντα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα