Μοναδικός απών ο Μπρούνο στον Εργοτέλη
Τη στιγμή που «τρέχουν» τα μεταγραφικά, στον Εργοτέλη είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό σκέλος. Η προετοιμασία των Κρητικών για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή (4/1) συνεχίστηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρήτιου.
Σε αυτή ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης, για τον οποίο γράψαμε νωρίτερα ότι προχωράει η περίπτωσή του στον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι, έκανε θεραπεία και γυμνάστηκε ξεχωριστά.
Μάλιστα, αποτέλεσε και τη μοναδική απουσία από το κανονικό πρόγραμμα, που περιελάμβανε παιχνίδια τακτικής με μπάλα. Έτσι, η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» του Ηρακλείου θα συνεχιστεί το μεσημέρι της Τρίτης (30/12) με νέα προπόνηση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
