Έφεση από Βέροια για Ραούλ Μπράβο

Έφεση από Βέροια για Ραούλ Μπράβο

Νίκος Τσιώκος
Έφεση από Βέροια για Ραούλ Μπράβο

bet365

Με 3 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Ραούλ Μπράβο για την αποβολή του στο ματς με τον Πανθρακικό και η Βέροια θα ασκήσει έφεση για να τη μειώσει στη 1.

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα της Βέροιας με τον Πανθρακικό, το χτύπημα του Ραούλ Μπράβο, το οποίο έφερε και την αποβολή του, ήταν εκτός φάσης. Ο Ισπανός τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές, όμως στη «βασίλισσα του Βορρά» ότι πήγε καθαρά για την μπάλα.

Έτσι, θα ασκήσουν έφεση, προκειμένου η τιμωρία του να μειωθεί στη 1 αγωνιστική, όσο προβλέπει ο κανονισμός σε περίπτωση αποβολής. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας συνεχίστηκε με μία προπόνηση, στην οποία οι Βέρτζος, Μπαλάφας, Μαλόν και Μάνος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μάλιστα, ο πρώτος είναι σίγουρα εκτός για το ματς του Σαββάτου (3/1) με τον Παναιτωλικό, ενώ η συμμετοχή των υπολοίπων είναι αμφίβολη και τις επόμενες ημέρες θα κριθεί αν θα είναι έτοιμοι ενόψει αυτού. Τέλος, να σημειωθεί ότι στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης (30/12) θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα και ο Μπεν, που απουσίαζε με άδεια και επέστρεψε σήμερα στη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα