Η κορυφαία 11άδα της «L’Equipe»

Γιώργος Καραμάνος
Η κορυφαία 11άδα της «L’Equipe»

bet365

Συμφωνείτε ή όχι, δείτε τις επιλογές των καλύτερων για το 2014, της μεγάλης γαλλικής εφημερίδας. Κορυφαίος στην 100άδα ο Νόιερ.

Αφού δημοσίευσαν τους καλύτερους 100, οι συντάκτες της «L’Equipe» έστησαν και την αγαπημένη τους 11άδα για τη χρονιά που μας αποχαιρετάει. Αυτή η επιλογή της έγκριτης γαλλικής εφημερίδας είναι κάτι που κάθε χρόνο περιμένει ο ποδοσφαιρικός κόσμος.

Σύμφωνα λοιπόν με τους Γάλλους δημοσιογράφους που παρέταξαν σύστημα 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Νόιερ, τον οποίο μάλιστα στη λίστα με τους 100 τον τοποθέτησαν στην κορυφή. Στην άμυνα αριστερά ο Αλάμπα, δεξιά ο Λαμ και στο κέντρο της οι Σέρχιο Ράμος, Χούμελς.

Στη μεσαία γραμμή οι Τσάμπι Αλόνσο, Κρόος και Ντι Μαρία και στη γραμμή κρούσης οι Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Προφανώς και δεν συμφωνούμε όλοι με αυτές τις επιλογές, αλλά η 11άδα της «L’Equipe» είναι που κάνει ντόρο όσο λίγες κάθε τέτοια εποχή του έτους.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι εκτός του Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος με τη σειρά του πέρασε το μισό του χρόνου στη Ρεάλ, οι υπόλοιποι 10 παίκτες αγωνίζονται στην Primera Division και τη Bundesliga.

 

Τελευταία Νέα