Κρνέτα: «Δεν σκέφτεται την προσφυγή ο Ίλιτς»

Θοδωρής Βασίλης
Κρνέτα: «Δεν σκέφτεται την προσφυγή ο Ίλιτς»

bet365

Ο μάνατζερ του Μπράνα Ίλιτς μίλησε στο gazzetta.gr για τις φήμες περί προσφυγής του πελάτη του τονίζοντας ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμία τέτοια πρόθεση.

Δημοσιεύματα το πρωί της Δευτέρας ανέφεραν ότι ο Μπράνα Ίλιτς σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο της προσφυγής αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα του χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το gazzetta.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να ακούσει κι επίσημα την πλευρά του Ίλιτς. Ο Ζόραν Κρνέτα ήταν ενήμερος για τα δημοσιεύματα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις εκ μέρους του Ίλιτς τουλάχιστον για τώρα.

«Έχω ενημερωθεί φίλε μου για τα δημοσιεύματα που υπάρχουν στον ελληνικό Τύπο. Είναι όμως φήμες δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη εκ μέρους μας για προσφυγή. Μάλιστα σήμερα το πρωί μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΣ και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ο κύριος Κρνέτα αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ. «Γνωρίζουμε καλά ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα όπως σχεδόν στις περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για προσφυγή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα