Εργομετρικά ενόψει 2015 στον Παναθηναϊκό

Εργομετρικά ενόψει 2015 στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Εργομετρικά ενόψει 2015 στον Παναθηναϊκό

bet365

Την κατάσταση των παικτών του είχε την ευκαιρία να τσεκάρει ο Γιάννης Αναστασίου μέσω των εργομετρικών που άρχισαν την Κυριακή...

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω Χριστουγέννων, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι στον Παναθηναϊκό χαλαρώνουν...

Πως θα μπορούσαν άλλωστε από τη στιγμή που σε μία εβδομάδα τους περιμένει ένα παιχνίδι... φωτιά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Έτσι, την Κυριακή το πρωί το πρόγραμμα υπήρχε κανονικά προπόνηση που περιελάμβανε ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.

Ατζαγκούν και Στιλ απουσίαζαν με άδεια, ενώ Μπαϊράμι και Νάνο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Από εκεί και πέρα, Κοτσόλης, Νάνο, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Μέντες, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Μπούι, Πράνιτς, Πέτριτς, Κότσαρης, Σίλντενφελντ και Νίνης ήταν στο πρώτο γκρουπ παικτών που έκαναν εργομετρικά τεστ στο «Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης Φιλοκτήτης», ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει την Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα