Τσιρίλο: «Μιλάω με Γκατούζο»

Θοδωρής Βασίλης
Τσιρίλο: «Μιλάω με Γκατούζο»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr ότι βρίσκεται σε επαφές με τον ΟΦΗ. Για θετική έκβαση κάνουν λόγο στο Ηράκλειο

Μία... ανάσα από την απόκτηση του Μπρούνο Τσιρίλο, είναι η ομάδα του ΟΦΗ, με τον Ιταλό αμυντικό να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο και να μιλάει με την διοίκηση του συλλόγου. Σύμφωνα με το σάιτ «gentikoule» που αποκάλυψε το θέμα, ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ έχει την δυνατότητα να πάρει Ελληνική υπηκοότητα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έχει παντρευτεί Ελληνίδα και έτσι να έχει δικαίωμα να παίξει στους Κρητικούς.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, ο Τσιρίλο τόνισε πως: «Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο Ηράκλειο, θα έχω επαφή με τον Γκατούζο και θα... δείξει». Από την άλλη, όπως δηλώνουν οι άνθρωποι της διοίκησης των Κρητικών, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα