Παίρνει Λίλα η Πάρμα

Γιώργος Κοντογεώργης
Παίρνει Λίλα η Πάρμα

bet365

Παίκτης της Πάρμα πρέπει να θεωρείται ο Αντι Λίλα, με τον αμυντικό μέσο του ΠΑΣ Γιάννινα να τα έχει βρει σε όλα με τους Κροτσιάτι και να υπογράφει για 3.5 χρόνια τις επόμενες μέρες.

Η πρώτη μεταγραφή της νέας Πάρμα είναι γεγονός και προέρχεται από την ελληνική Super League. Ο 28χρονος Αλβανός, Αντι Λίλα, αποτελεί επιλογή του προέδρου, Πίτερ Ντόκα, και θα έχει έδρα το «Ενιο Ταρντίνι» για τα επόμενα 3.5 χρόνια αφού οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ανοικτοί σε προτάσεις και οι Παρμέντσι κινήθηκαν άμεσα και τον έκλεισαν. Ο δυναμικός κόφτης που μπορεί να παίξει και στην άμυνα, αναμένεται την Τρίτη στη Ιταλία για να ξεκινήσει τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Στην Ελλάδα και τον «Αγιαξ» αγωνιζόταν από το 2011 και είχε 89 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα