Και τυπικά τέλος ο Γκσπούρνινγκ

Gazzetta team
Και τυπικά τέλος ο Γκσπούρνινγκ

bet365

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά εδώ και κάποιες ημέρες με τον Πλατανιά να ανακοινώνει και το τυπικό μέρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, με τον οποίο είχε υπογράψει συμβόλαιο έως και τα τέλη Δεκεμβρίου.

Ο Μιχάλης, όπως τον αποκαλούσαμε όλοι μας, απέδειξε -για άλλη μια φορά στη σημαντική του καριέρα- ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, ένας άριστος επαγγελματίας και ένας εξαίρετος άνθρωπος, που κοσμεί με την παρουσία του το ελληνικό -και όχι μόνο- ποδόσφαιρο.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια τού Πλατανιά Χανίων εύχεται από καρδιάς στον Μιχάλη καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή, με υγεία και επιτυχίες καθώς και οικογενειακή ευτυχία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα