Ντεμπούτο με Ρεάλ ο Τόρες!

Gazzetta team
Ντεμπούτο με Ρεάλ ο Τόρες!

bet365

Η επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης δείχνει σίγουρη και ο «Ελ Νίνιο» αναμένεται να κάνει την πρώτη του επανεμφάνιση στο ντέρμπι με τη Ρεάλ!

Η επιστροφή του Τόρες στο «Βιθέντε Καλδερόν» μετά από 6.5 χρόνια όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί, καθώς απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή του με τον Τσέρτσι, ο οποίος θα πάει στη Μίλαν. Σύμφωνα με τη Marca, η συμφωνία προβλέπει ότι θα μείνει μέχρι και το 2016, όταν και τελειώνει το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, στην οποία ανήκει. Μάλιστα, οι Ισπανοί έχουν ήδη βρει τη μέρα που θα κάνει ντεμπούτο!

Η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία ανοίγει την πρώτη Ιανουαρίου, αλλά στην Ιταλία στις 5. Επομένως, η ανταλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τότε και έτσι ο Ισπανός φορ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Λεβάντε στις 3 Ιανουαρίου. Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο 30χρονος θα παίξει ξανά με τη φανέλα της Ατλέτικο στις 7 Ιανουαρίου, στο ντέρμπι με τη Ρεάλ για το Κύπελλο!

Με τη φανέλα των ροχιμπλάνκος, ο Τόρες έχει παίξει εννιά φορές αντίπαλος των Μερένγκες και ποτέ δεν έχει νικήσει! Έχει φέρει τέσσερις ισοπαλίες και έχει χάσει πέντε φορές, ενώ έχει πετύχει ένα γκολ. Ίσως ήρθε η ώρα για την πρώτη του νίκη!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα