Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΟΚ και Αγγελίδη

Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΟΚ και Αγγελίδη

Gazzetta team
Πειθαρχική δίωξη σε ΠΑΟΚ και Αγγελίδη

bet365

Συνεχίζεται ο πόλεμος της ΕΠΟ με τον ΠΑΟΚ, με τον Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέα να ασκεί πειθαρχική δίωξη στον Ιάκωβο Αγγελίδη για τις δηλώσεις που έκανε την Δευτέρα.

Ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του βορρά» με πρόσφατη τοποθέτησή του, είχε κάνει λόγο για ανθρώπους που «παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά», και πως «η πρωτιά του ΠΑΟΚ ενοχλεί».

Πιο αναλυτικά, είχε υποστηρίξει: «Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση είναι δεδομένο ότι ενοχλεί. Η αντίδραση ενός συστήματος που κατηγορείται επίσημα πια από τις δικαστικές αρχές είναι ανελέητη. Πρέπει να γνωρίζουν και οι ‘Έλληνες διαιτητές πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει μέχρι τέλους την εξαφάνιση όσων παρείχαν εξυπηρετήσεις σε σκιώδη αφεντικά, όταν με το καλό σύντομα αποκαλυφθούν τα ονόματα των κατηγορουμένων.

Πρέπει να ξέρουν στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ ότι η σιωπή μας είναι συνειδητή και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί απόδειξη αδυναμίας, αλλά δύναμης. Ούτε φαντάζονται σε λίγο καιρό πόσο άτακτα θα χρειαστεί να υπαναχωρήσουν.

Θα πρέπει να γνωρίζει η αθλητική δικαιοσύνη πως θα λογοδοτήσει για τις ευθύνες της στην ύποπτα καθυστερημένη αντίδρασή της.

Θα πρέπει να γνωρίζει όποιος θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην δυναμική και την ενότητα του ΠΑΟΚ, πως από τον ιδιοκτήτη ως τον τελευταίο οπαδό, ο στόχος μας είναι ένας: ένα ελληνικό ποδόσφαιρο καθαρό και τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή σ’ αυτό».

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς, άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στον πρόεδρο αυτής, κ. Ιάκωβο Αγγελίδη για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1, 4, 5 και 7) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (δηλώσεις στις 22/12/2014).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα