Στην ερυθρόλευκη λίστα και ο Μπαστός! (vids)

Στην ερυθρόλευκη λίστα και ο Μπαστός! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στην ερυθρόλευκη λίστα και ο Μπαστός! (vids)

bet365

Ο Μπαστός είναι σύμφωνα με γαλλικές πληροφορίες μία εκ των επιλογών που εξετάζονται από τον Ολυμπιακό για την θέση του εξτρέμ. Στις 300.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής του Ντιγκάρ.

Ο Μισέλ Μπαστός, που είναι κάτοχος βραζιλιάνικου αλλά και γαλλικού διαβατηρίου, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από πολλά πρωταθλήματα. Ο 31χρονος που μπορεί να παίξει δεξί και αριστερό εξτρέμ είναι ένα όνομα με το οποίο έχει καταπιαστεί και πιο παλιά ο Ολυμπιακός. Ο Μπαστός παίζει πλέον στην Σάο Πάολο, έχοντας περάσει από Λιλ, Λιόν, Σάλκε και Ρόμα. Έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας και ενώ έχει θητεύσει και στην Ολλανδία με την Εξέλσιορ και την Φέγιενορντ. Με βάση ενημέρωση που υπάρχει από την Γαλλία (σ.σ. μεταξύ άλλων το όνομά του αναφέρεται στο Mercato365 με την υποσημείωση πως μπορεί να αποκτηθεί με δανεισμό) ο Μισέλ Μπαστός είναι στην λίστα των Πειραιωτών για τον ακραίο επιθετικό. Ο ύψους 1.79 μέτρων άσος, που μπορεί να παίξει και στον άξονα έχει συμβόλαιο έως τις 31.12.2015. Ως προς τον Ντιντιέ Ντιγκάρ το κόστος για την απόκτησή του είναι 300.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα