«Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σίλντενφελντ»

«Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σίλντενφελντ»

Νίκος Αθανασίου
«Δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σίλντενφελντ»

bet365

Πληροφορίες θέλουν τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να αποχωρεί τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η «πράσινη» ΠΑΕ διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο αξιόπιστη και ποιοτική λύση στα στόπερ του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ψάχνουν ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό που θα πλαισιώσει τον Κροάτη και θα φτιάξει μαζί του ένα «δυνατό» δίδυμο.

Η αποχώρηση του έμπειρου άσου τον Ιανουάριο από το «τριφύλλι» θα αποτελούσε ποδοσφαιρικό... έγκλημα, ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν ισχύει σύμφωνα με την ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν την Ντιναμό να «σπάει» τον δανεισμό και να προχωρά σε πώληση του ποδοσφαιριστή πιθανότατα στην Αγγλία, με την απάντηση του Παναθηναϊκού να είναι άμεση.

«Σχετικά με το ρεπορτάζ ότι ειδοποιηθήκαμε από την Ντιναμό και ότι φεύγει ο Σίλντεφελντ τον Γενάρη δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα για εμάς και καμία επίσημη ή ανεπίσημη επαφή-ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, επομένως και διαψεύδεται κατηγορηματικά» τόνιζαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα