«Μπορεί να παραχωρηθεί, μπορεί και όχι»!

«Μπορεί να παραχωρηθεί, μπορεί και όχι»!

Νίκος Αθανασίου
«Μπορεί να παραχωρηθεί, μπορεί και όχι»!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ελλάς Βερόνα, Σεάν Σολιάνο, μιλά στο gazzetta.gr για τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκες που απασχολεί τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση μετά τις γιορτές και το αντίτιμο.

Ο Γκιγιέρμο Ροντρίγκες είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να προσπαθούν για τον δανεισμό του από την Ελλάς Βερόνα. Ο Ουρουγουανός στόπερ έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα τον τελευταίο μήνα και το γεγονός αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Σεάν Σολιάνο, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης του στο «τριφύλλι». Κάτι που θα αποφασιστεί, όμως, σε σύσκεψη κορυφής μετά τις γιορτές.

«Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκες. Δεν έχω άμεση επικοινωνία με τον σύλλογο ακόμη. Η κατάσταση με τον Ροντρίγκες δεν είναι ξεκάθαρη» είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της Ελλάς Βερόνα και συνέχισε:

«Μετά τις γιορτές θα έχω μια σύσκεψη με τους συνεργάτες μου, όπου θα αποφασίσουμε τον τρόπο που θα κινηθούμε τον Ιανουάριο αλλά και το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν. Τον τελευταίο καιρό είναι βασικός στις επιλογές του προπονητή και αυτό όπως καταλαβαίνετε περιπλέκει την κατάσταση. Πάντως, αν αποφασίσουμε να τον παραχωρήσουμε δανεικό αυτό θα γίνει με κάποιο τίμημα. Όχι χωρίς λεφτά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα