Στέλνουν Ντιγκάρ και Σαντόμ! (vids)

Στέλνουν Ντιγκάρ και Σαντόμ! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Στέλνουν Ντιγκάρ και Σαντόμ! (vids)

bet365

Θέμα ημερών θεωρούν οι Γάλλοι την συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Ντιγκάρ, έναν παίκτη που απασχολεί εδώ και 2 χρόνια τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στο... κόλπο και ο Σαντόμ.

Ο 28χρονος Ντιγκάρ που έχει ξεκαθαρίσει πως αφήνει τη Νις εκπροσωπείται από τον Στεφάν Κουρμπίς, έναν ατζέντη με τον οποίο έχει συνεργαστεί αρκετές φορές ο Ολυμπιακός. Μάλιστα στο παρελθόν παίκτες από το πελατολόγιό του, όπως οι Σαντόμ, Σέρτιτς και Πεϊτσίνοβιτς έχουν συνδεθεί ή απασχολήσει τον πειραϊκό σύλλογο. Ο Ντιγκάρ έχει παίξει κυρίως σε Γαλλία και Αγγλία και μπορεί να αγωνιστεί ως σέντερ μπακ, αμυντικός χαφ αλλά και κεντρικός χαφ. Ένα πολυεργαλείο για κάθε ομάδα από μία αγορά, την γαλλική, από την οποία ψωνίζει συχνά ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία και τα ΜΜΕ της χώρας ο έμπειρος παίκτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στην Ελλάδα. Οι συμπατριώτες του θεωρούν σχεδόν δεδομένη την μεταπήδησή του στον Ολυμπιακό. Συμπληρώνουν πως είναι θέμα ωρών ή ημερών η επίτευξη της συμφωνίας. Ο Ολυμπιακός από μέρους του δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο στόχος της Νις πάντως σε αυτήν την περίπτωση δεν θα είναι να τον δώσει δανεικό αλλά να τον πουλήσει. Εκτός από τους ερυθρόλευκους στην διεκδίκηση του παίκτη εμφανίζονται να είναι και οι Μπορντό, ΚΠΡ και Λοκομοτίβ Μόσχας. Εκτός από τον Ντιγκάρ και ο Κλεμέντ Σαντόμ συνδέεται και πάλι με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο 27χρονος άσος της Παρί μπορεί να παίξει ως αμυντικός χαφ, κεντρικός χαφ αλλά και επιτελικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα