Δεν πίστευαν στον ΠΑΟΚ την έκθεση για το ντέρμπι

Gazzetta team
Δεν πίστευαν στον ΠΑΟΚ την έκθεση για το ντέρμπι

bet365

Στα χέρια του ΠΑΟΚ βρίσκεται η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι δεν υπήρχε αναφορά στα γεγονότα με Γλύκο και Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ μετά από πολλές νομικές ενέργειες κατάφερε να πάρει την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε αυτά που έβλεπαν.

Στον Δικέφαλο του Βορρά διαπίστωσαν πως δεν υπάρχει αναφορά στα βεγγαλικά και τις κροτίδες στο Γλύκο, όσο και στα αντεθνικά συνθήματα που ακούστηκαν ανά διαστήματα, ενώ επίσης δεν υπήρχε καμία αναφορά στους οπαδούς που μπήκαν μέσα στον αγωνισιτκό και κινήθηκαν απειλητικά προς τον Περέιρα.

«Όλα όσα έγιναν θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιβολή τιμωρίας της έδρας, ενώ τώρα είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να κληθεί να πληρώσει μόνο ένα μικρό χρηματικό πρόστιμο», τονίζουν οι Θεσσαλονικείς που ετοιμάζονται να ανεβάσουν τους τόνους μετά και την διαιτησία στην Λιβαδειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα