«Γυάλισε» ο Κονέ στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Γυάλισε» ο Κονέ στον ΠΑΟΚ

bet365

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Εμάνουελ Κονέ, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal News», ο χαφ του Λεβαδειακού που σκόραρε στο ματς με τον «Δικέφαλο», εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας που σκέφτονται την περίπτωσή του. Μάλιστα, το συμβόλαιο του 27χρονου χαφ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι με την αλλαγή του χρόνου θα μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Η ομάδα της Λιβαδειάς, προσπαθεί εδώ και δύο μήνες να ανανεώσει το συμβόλαιο του Αφρικανού, ο οποίος όμως δεν βιάζεται να πάρει την τελική του απόφαση, αφού νιώθει ότι με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα (4 γκολ έως τώρα), μπορεί να βρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από τις 80 χιλιάδες ευρώ που λαμβάνει και γιατί όχι σε μία μεγαλύτερη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα