Αλέγκρι: «Εμείς το χάσαμε»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Αλέγκρι: «Εμείς το χάσαμε»

bet365

Η Γιουβέντους είχε το Σούπερ Καπ στα χέρια της αλλά το έχασε τόσο στην παράταση όσο και στα πέναλτι, όπως είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Οι Μπιανκονέρι ήταν μπροστά στο σκορ (2-1) μέχρι και το 118' αλλά σε εκείνο το σημείο δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Γκονζάλο Ιγουαΐν ενώ στα πέναλτι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις τρεις αποκρούσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, αστοχώντας δύο φορές σε εκτελέσεις που θα τελείωναν την υπόθεση.

«Ηταν ένα καλό ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν πάντα ανοιχτά. Είχαμε την κούπα στα χέρια μας μέχρι και λίγο πριν το τέλος της παράτασης, το είχαμε στα χέρια μας και στα πέναλτι αλλά δεν αξιοποιήσαμε κανένα από τα τρία... match-ball», σχολίασε ο προπονητής της Γιουβέντους, ο οποίος -αφού είπε καλά λόγια για τη Νάπολι και τόνισε ότι φάνηκε και στην παράταση πως η Γιούβε δεν έχει θέμα κούρασης- δεν έδειξε να αγχώνεται και ιδιαίτερα για τη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το τι στερεί από την Γιουβέντους αυτή η ήττα.

«Τι μας στερεί; Εναν τίτλο που τον είχαμε στα χέρια μας αλλά είμαστε στην κορυφή στο πρωτάθλημα και έχουμε περάσει στην επόμενη φάση στο Champions League οπότε είμαστε σε καλό σημείο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα