Αναστασίου: «Στόχος η διάρκεια»

Νίκος Αθανασίου
Αναστασίου: «Στόχος η διάρκεια»

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για το πόσο σημαντικό ήταν να κλείσει την χρονιά με νίκη ο Παναθηναϊκός ενώ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του στο μεταγραφικό κομμάτι.

Αναλυτικά ο τεχνικός των «πρασίνων» μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλαμε να κλείσουμε με μια καλή εμφάνιση και το μηδέν πίσω. Είχαμε αλλαγές, η ομάδα κερδίζει παίκτες, γίνεται καλύτερη και θα συνεχίζεται αυτή η παραγωγή παικτών και το να γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θα έλεγα ότι ήταν σημαντικό να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Τα τρία τελευταία ματς για εμάς ήταν θέμα νοοτροπίας. Στα δύο εντός έδρας δείξαμε την κατάλληλη νοοτροπία. Ειχαμε ένα κενό διάστημα και τώρα πρέπει να έχουμε διάρκεια. Στο υψηλό επίπεδο πρέπει να έχουμε διάρκεια. Η απόδοση μας δεν μπορεί να είναι η ίδια και σήμερα κάναμε τα βασικά σωστά».

Για τις δηλώσεις Γρηγορίου:

«Τον ευχαριστούμε. Είναι τιμητικό όταν κάποιος συνάδελφος μιλάει με καλά λόγια. Όπως το έκανε και ο προπονητής της Ξάνθης. Είναι σημαντικό να είμαστε προσγειωμένοι, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ήταν μια χρονιά, το 2014 αρκετά καλή από πλευράς απόδοσης και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι».

Για τις μεταγραφές και τον Λέτο:

«Έχει δοθεί η έκθεση. Ο πρόεδρος ρωτήθηκε για τον Λέτο και έπρεπε να πει κάτι, δεν το είπε από μόνος του. Δεν θα ήθελα νω πω κάποιο όνομα. Ειναι συγκεκριμένες οι εισηγήσεις. Εχουμε αδυναμίες, καμία ομάδα δεν είναι τέλεια. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι αρκετά δύσκολη για να βρεις ποιοτικούς, το εύκολο είναι να φέρουμε πέντε ή δέκα παίκτες, το σημαντικό είναι ποιοι θα έρθουν».

Για την προσεκτική διαχείριση στο ματς:

«Νομίζω ότι είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Μας έλειψε η σύνεση και το μυαλό σε κάποια ματς. Υπάρχει η ωριμότητα, η διαχείριση. Στο ματς με τον Ατρόμητο έγινε και μια ανάλογη αλλαγή. Μπήκε ο Ατζαγκούν και βγήκε ο Πέτριτς. Πάντα είναι το τελευταίο ματς, υπάρχει η κακιά στιγμή, δεν έχει σταθεί δίκαιη απέναντι μας. Θέλαμε να κλείσουμε τους διαδρόμους, τους χώρους. Φτιάαμε φτιάξεις και θα μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα. Βάλαμε δύο πολύ ωραία γκολ. Πολλοί λένε, ότι δεν βάζουμε γκολ έξω από την περιοχή, το κάναμε και αυτό».

Για την παρουσία του Μπερίσα στον πάγκο:

Είχε να κάνει με το ότι δεν είχαμε αρκετές επιλογές επιθετικά. Είναι άρρωστος ο Μπεργκ, ο Ατζαγκούν είχε προγραμματίσει να φύγει την Δευτέρα. Νομίζαμε θα παίξουμε Κυριακή και σίγουρα θέλαμε μια επιθετική επιλογή αν στράβωνε κάτι. Τα πράγματα είναι απλά. Είναι μια μεταβατική περίοδος για το παιδί. Ήρθε σε μια ομάδα να δουλέψει, προσπαθεί να είναι καλύτερος. Δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και θα δούμε πως θα πάει η εξέλιξη του. Αν πιάσει τα στάνταρ που θέλουμε, τότε θα του δοθούν οι ευκαιρίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα