Άδεια και μεταγραφές στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Άδεια και μεταγραφές στην Καλλονή

bet365

Άπαντες στην Καλλονή διανύουν ημέρες ξεκούρασης, τη στιγμή που είναι πιθανό να γίνει κίνηση για κάποια μεταγραφή τον προσεχή Ιανουάριο.

Μετά την... πεντάρα από τον Ολυμπιακό, στην Καλλονή απολαμβάνουν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Άπαντες πήραν άδεια για μία εβδομάδα, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (28/12) έχοντας την ευκαιρία να περάσουν τις μέρες των γιορτών με τις οικογένειές τους και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Από εκεί και πέρα, πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος και είναι πιθανό να γίνει κίνηση τον προσεχή Ιανουάριο. Βέβαια, προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν θα έρθουν... πολλοί ή λίγοι, αλλά ούτε και σε ποια θέση θα ενισχυθεί ο σύλλογος της Μυτιλήνης. Πάντως, αυτή ίσως να είναι στην επίθεση, καθώς η ομάδα της Λέσβου δείχνει να... πονάει μπροστά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι επιθετικοί της έχουν πετύχει μόλις 4 τέρματα, όσα έχουν πετύχει και οι αμυντικοί, ενώ 3 φορές έχουν σκοράρει παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή, τη στιγμή που συνολικά ο απολογισμός είναι 11 έναντι 12 που έχει δεχτεί. Επίσης, αυτό έχει στοιχίσει στην ΑΕΛΚ βαθμό ή βαθμούς, αφού στα 15 παιχνίδια δεν έχει βρει δίχτυα στα 6 εξ' αυτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα