Λεβαδειακός: «Και εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου»!

Δημήτρης Τομαράς
Λεβαδειακός: «Και εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου»!

bet365

Ο Λεβαδειακός, όπως σας είχε γράψει από πριν το Gazzetta.gr, τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για την διαιτησία και τις δηλώσεις Αναστασιάδη. Το έκανε δε με άκρως καυστικό τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού για διαιτησία, ΠΑΟΚ και τις δηλώσεις του Αναστασιάδη -για την οποία σας είχαμε προϊδεάσει- είναι η ακόλουθη και ενώ φέρει τίτλο: «Η Παναγιά «έβαλε το χέρι της»…»: «Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του καθώς «τυφλώθηκαν» διαιτητής και επόπτης και δεν έδωσαν δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ομάδος του: στο 43', σε επιστροφή της μπάλας από τον Παπαδόπουλο με το χέρι εντός περιοχής στον τερματοφύλακά του και στο 64', σε εμφανέστατο χέρι μέσα στην περιοχή από τον ποδοσφαιριστή Γκολάσα. Δεν απέβαλαν με 2η κίτρινη κάρτα στις αρχές του Β' ημιχρόνου τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Ρατς. Στο 71' υπέδειξαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Σοτέλο ενώ βρισκόταν σε εμφανή θέση για γκολ. Αντίθετα, στο 12' καταλόγισαν ως έγκυρο το άκυρο 1ο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης που γύρισε την μπάλα πριν την επίτευξη του γκολ, βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ. Καλά Χριστούγεννα! Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα