Μεγαλομέτοχος με την άδεια της ΕΕΑ

Μεγαλομέτοχος με την άδεια της ΕΕΑ

Gazzetta team
Μεγαλομέτοχος με την άδεια της ΕΕΑ

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης είναι από σήμερα το απόλυτο αφεντικό στον Ηρακλής καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την απόκτηση την μεταβίβαση των μετοχών στον ομογενή επιχειρηματία.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής βρέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να επισπευτούν οι διαδικασίες και οι μετοχές να μεταβιβαστούν στον ομογενή επιχειρηματία. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δημήτρης Βαγιάκος που βρέθηκε σήμερα μαζί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη στην ΕΕΑ μίλησε στο Libero λέγοντας αρχικά τα εξής: «Ήταν μία αναμενόμενη εξέλιξη. Τελειώσαμε καλά και ο Ηρακλής άλλαξε σελίδα. Ο κ. Παπαθανασάκης έχει το 99% των μετοχών. Αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει Ερασιτέχνης σε αυτή την ΠΑΕ. Τα πράγματα ήταν θετικά από την πρώτη συνάντηση. Τότε ο κ. Παπαθανασάκης δεν μπόρεσε να βρεθεί. Το έκανε σήμερα, συναντήθηκε με την Επιτροπή, έγινε μία συζήτηση, πήγαμε τον ισολογισμό της ΠΑΕ και κάποια συμπληρωματικά στοιχεία που είχαν ζητηθεί. Είδαν πως η ομάδα πληρώνει συνεχώς και παλιά χρέη. Ηδη έχουν μειωθεί πολύ αυτά προς τρίτους. Ο κ. Παπαθανασάκης ανέφερε στοιχεία για τον ίδιο. Ποια είναι η οικογενειακή του κατάσταση, ποια η οικονομική. Ηταν πολύ χαρούμενος ήθελε να πετύχει το στόχο και το κατάφερε. Είδε να αναγνωρίζετε η προσπάθεια που κάνει».

Στην Θεσσαλονίκη λίγες ώρες αργότερα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μετοχών όπου και αποφασίστηκε να γίνει αύξηση κατά 750.000 ευρώ. Κάποιες από τις μετοχές θα είναι ονομαστικές και θα κοστίζουν 30 λεπτά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα