Πρώτος στόχος οι αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Πρώτος στόχος οι αποδεσμεύσεις στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Πρώτος στόχος οι αποδεσμεύσεις στη Βέροια

bet365

Οι λύσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται είναι ο πρώτος στόχος της Βέροιας ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Στασιμότητα στο θέμα του Μπεν.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και στη Βέροια θα... αδειάσουν πρώτα το ρόστερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της «βασίλισσας του Βορρά» έχουν ως στόχο τις λύσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δε βρίσκονται στα πλάνα του Χοσέ Γκρανέρο.

Μάλιστα, ο τεχνικός του συλλόγου της Ημαθίας έχει συνεχώς επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες του, ώστε να καταλήξουν στα ονόματα των παικτών που θα δουν την πόρτα της εξόδου. Από εκεί κι έπειτα, δεν αποκλείεται να... τσεκάρουν ποδοσφαιριστές, που θα αποτελέσουν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, αλλά προς το παρόν άπαντες ασχολούνται μόνο με τις αποδεσμεύσεις.

Στασιμότητα στο θέμα του Μπεν

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η περίπτωση του Μπεν. Μένει ή φεύγει; Η πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του υπάρχει, αλλά καθυστερεί δημιουργώντας σενάρι περί αποχώρησης. Μάλιστα, λέγεται ότι θέλει να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή κανείς δεν ξέρει, αν και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Άδεια και επιστροφή στις 28

Τέλος, μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, άπαντες στη Βέροια απολαμβάνουν την άδεια των Χριστουγέννων, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (28/12), ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι του 2015, όπου αντίπαλος είναι ο Παναιτωλικός εντός έδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα