Μιλάει και... χαιρετάει;

Gazzetta team
Μιλάει και... χαιρετάει;

bet365

Τα χαρτιά του όσο αφορά το μέλλον στο ποδόσφαιρο και τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ αναμένεται να ανοίξει στο Δ.Σ της Τρίτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής!

Πρόκειται για το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που γίνεται μετά την δημοσιοποίηση του θέματος με τις διώξεις σε πρόσωπα του ποδοσφαίρου και γίνεται κατανοητό ότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για όλους. Ειδικότερα για το ποιο θα είναι το μέλλον στην ΕΠΟ, καθώς τα σενάρια είναι πολλά και ο «κλοιός» έχει σφίξει γύρω του μετά και το αποτυχημένο ξεκίνημα της εθνικής Ελλάδος για το Euro2016 και την απομάκρυνση του Κλαούντιο Ρανιέρι!

Τα σενάρια αυτά θέλουν τον Γιώργο Σαρρή να παραιτείται (ίσως και κατά την διάρκεια του συμβουλίου της Τρίτης), με το περιβάλλον του πάντως να επισημαίνει ότι δεν έχει τέτοιες προθέσεις, ενώ και ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει τα περί υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Χίο, όποτε γίνουν βουλευτικές εκλογές, οπότε τα χρονικά περιθώρια στενεύουν! Από κει και πέρα στο συμβούλιο θα συζητηθεί το ζήτημα των αδειοδοτήσεων ομάδων της Super League και της Football League, τις ποινές, αλλά και διάφορα άλλα θέματα της ημερησίας διατάξεως.

 

Τελευταία Νέα