Παίρνει Σιόντη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Παίρνει Σιόντη η Κέρκυρα

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr μόνο οι ιατρικές εξετάσεις απόμένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Στέφανου Σιόντη από την Κέρκυρα.

Μία ανάσα από την απόκτηση του Στέφανου Σιόντη είναι η Κέρκυρα..

Ο 27χρονος αμυντικός, το καλοκαίρι είχε φύγει από την Βέροια και είχε μετακομίσει στην Κύπρο για χάρη της Δόξας Κατωκοπίας, όμως τα πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως θα ήθελε...

Έτσι, η Κέρκυρα τον πλησίασε, βρήκε πρόσφορο έδαφος και συμφώνησε μαζί του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μάλιστα, ο παίκτης την Τρίτη αναμένεται να είναι στο νησί, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση ενίσχυσης, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες...

Πάντως στα σενάρια και στις κρούσεις που γίνονται για παίκτες όπως ο Γκόμεζ, από την Κέρκυρα δεν έδειχναν διάθεση να προβούν σε πωλήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα