«Μπλόκο» στις Σέρρες!

«Μπλόκο» στις Σέρρες!

bet365

Ο Εθνικός Σερρών επικράτησε 2-1 της Λάρισας και ανάγκασε την ομάδα του κάμπου να κάνει γιορτές με αρκετή... μουρμούρα! Ισοπαλία στα Χανιά.

Εθνικός Σερρών - ΑΕΛ 2-1

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η ομάδα της ΑΕΛ, που γνώρισε ήττα-σοκ στις Σέρρες από τον Εθνικό, με το τελικό 2-1 να κολακεύει τους «βυσσινί» που ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν τραγικοί. Η Λάρισα ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ καλές προϋποθέσεις, αφού κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Πινδώνη στο 26' με κοντινό σουτ.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Γράφα παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ, δέχτηκαν πολύ πίεση, με τους γηπεδούχους εν τέλει να ισοφαρίζουν στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Μαρίνου. Και σαν να μη έφτανε αυτό, ο σύλλογος από τις Σέρρες ολοκλήρωσε την ανατροπή, με τον Μερεσιώτη να βρίσκει δίχτυα με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Το τέρμα αυτό ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να βγουν και να ρισκάρουν, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και να φανούν απειλητικοί. Αντίθετα, αυτός που έδειχνε ικανός να σκοράρει ξανά, ήταν ο Εθνικός, που έχασε τουλάχιστον 5 πολύ καλές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.

ΕΘΝ. ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος, Παναγιωτίδης, Τσιλούλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Δέντσας, Κουκόλης, Μαρίνου, Ναστέφσκι.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Απoστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτετσιώτης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Τζούνιορ, Πινδώνης, Μπλέντι, Μπιλά, Γκούρτσας.

Χανιά-Αχαρναϊκός 2-2

Συγκλονιστικό σε εξέλιξη ήταν ειδικά το πρώτο ημίχρονο στα Χανιά μεταξύ του ΑΟΧ και του Αχαρναϊκού, με το ισόπαλο 2-2 να είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι, αιφνηδίασαν τα Χανιά και άνοιξαν το σκορ στο 8' με τον Γέσιτς με προβολή μετά από προσπάθεια του Ταμπάκη. Η απάντηση ήταν άμεση και στο 10' το παιχνίδι ήρθε στα ίσα, όταν ο Γκότοβος με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα έγινε και η ανατροπή, όταν ο Καραγιάννης έκανε το γέμισμα και ο Κρητικός με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την ομάδα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αρκετά με αποτέλεσμα αυτό το 2-1 να μείνει μέχρι το τέλος του 1ου μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 52', Αχαρναϊκός κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με τον Ταμπάκη και αφού ο Σικαλιάς είχε πιάσει το πρώτο σουτ του Νιάρου. Τα Χανιά από εκεί και πέρα πίεσαν ψάχνοντας το τρίτο γκολ, χωρίς να τα καταφέρουν και τελικά έμειναν σε αυτό το 2-2 με την ομάδα από το Μενίδι.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου): Σικαλιάς, Κοντέων, Γκότοβος, Παγώνης, Εσόνο, Οικονομόπουλος (75' Καμινιώτης), Σιλιγαρδάκης, Καραλής (55' Μαρτσάκης), Καραγιάννης (58' Γκούμας), Πάγκαλος, Κρητικός

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Ζώνας, Εμέκα, Μωϋσιάδης, Ιωαννίδης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Παπατόλιος (63' Καλαμιώτης), Νιάρος (70' Στουρνάρας), Ιορδανίδης (85' Καλογερόπουλος), Μανουσάκης.

Τύρναβος - Αιγινιακός 0-0
Απότομα προσγειώθηκε ο Τύρναβος, που μετά από δύο πολύ μεγάλα αποτελέσματα με Βόλο και Λαμία, κόλλησαν στο 0-0 με τον αποδεκατισμένο Αιγινιακό και πέταξαν στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς. Αν και η ομάδα από την Κατερίνη έχει χάσει πολλούς παίκτες και βρίσκεται με μία πολύ ιδιαίτερη φάση, ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο και τις καλύτερες φάσεις. Παρά την υπεροχή του, όμως, δε κατάφερε να πάρει το τρίποντο, με την ισοπαλία βέβαια να είναι επίσης ένα «χρυσό» αποτέλεσμα, με τον βαθμό να έχει τεράστια σημασία στην κούρσα της παραμονής.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Πεχλιβανόπουλος, Σαμαράς, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβις, Γεωργίου, Ντατίδης (65' Ιβανίδης), Ζυγκερίδης (46' Ότα), Σολφερίνο

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Πέντα, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Κ. Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος, Πολύζος, Γιαζιτζόγλου.

Επισκοπή - Άλιμος 0-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η ομάδα του Αλίμου, που κατάφερε να... αλώσει την έδρα της Επισκοπής, της οποίας επικράτησε στο Ρέθυμνο με 2-0. Το παιχνίδι δεν ήταν καλό, με τα 70' πρώτα λεπτά να είναι αδιάφορα, με τις δύο ομάδες να κρατάνε όλες τις συγκινήσεις για το τέλος.

Η αρχή έγινε από τους Κρητικούς, όταν στο 72' ο Μανουσάκης αντίκρισε κόκκινη κάρτα και άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες. Οι φιλοξενούμενοι δεν το άφησαν να πάει χαμένο και εκμεταλλεύτηκαν το δώρο και καθάρισαν το παιχνίδι. Πρώτα προειδοποίησαν με τον Καλαϊτζίδη να σημαδεύει το δοκάρι και λίγο αργότερα καθάρισαν το παιχνίδι, με τον Ιωάννου να βρίσκει δίχτυα στο 73' και το 76'.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης (86' Ράντοβιτς), Πιθαρούλης, Δουμάνης (77' Τζανάκης), Δελήμπασης, Δρακάκης, Ν. Βιγιαφάνε, Νικόλτσης (86' Βελονάκης).

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Σ. Βιγιαφάνε, Καλαϊτζίδης (79' Κουμπαρούλης), Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Κάρδαρης (59' Μπεριέξ), Σταύρου (70' Γούλας), Παντελής, Σαγανάς, Καραμέρης, Ιωάννου.

Πιερικός - Φωκικός 1-0
Ο Πιερικός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι των ουραγών του Βορείου ομίλου, καθώς έστω και δύσκολα, επικράτησε του Φωκικού με 1-0 και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας. Το παιχνίδι έφτασε μία... ανάσα από το να κριθεί στα χαρτιά, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τους διαιτητές.

Τελικά αυτό έγινε στο... και ένα, με το παιχνίδι να ξεκινάει οριακά! Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, σε μία από τις λίγες αυτές, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καρτσαμπά, με το τέρμα αυτό να αλλάζει τα... πάντα.

Πέρα από το σκορ, άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, ο Δημιτρίου αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Έτσι, ο Φωκικός δεν κατάφερε να αντιδράσει με τους Κατερινιώτες να κάνουν καλή διαχείριση και να παίρνουν τελικά το τρίποντο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Ντόσης, Μυστακίδης (63' Παλιάτσιος), Ντόικιτς, Τσιάρας, Γιαννούλης, Ελιομάρ (90'+2' Κρουσταλέλης), Μπουζούκης, Αλεξίου (59' Μανίκας)

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Σαΐν (73' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Δημητρίου, Γκατσέσα (46' Ευαγγελιδάκης), Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Καρυπιάδης (88' Χαλιώτης), Ρεβυθόπουλος

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα