Άρχισαν τα... όργανα και τα εξώδικα στην Νίκη!

Άρχισαν τα... όργανα και τα εξώδικα στην Νίκη!

Άρχισαν τα... όργανα και τα εξώδικα στην Νίκη!

bet365

Με την κατάσταση στην Νίκη Βόλου να είναι οριακή, «έσκασαν» και τα πρώτα εξώδικα, με τέσσερις παίκτες να κινούνται νομικά για να ξεκαθαρίσει το μέλλον τους.

Προς διάλυση οδεύει η Νίκη Βόλου, με το αύριο της ιστορικής ομάδας να μοιάζει δυσοίωνο. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, ξεκίνησαν και τα εξώδικα, με 4 παίκτες να ακολουθούν την νομική οδό, προκειμένου να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι. Ο λόγος για τους Λάουκς, Σκουρτάι, Νικλητσιώτη και Τσουκάνη, που ψάχνονται και ζήτησαν να ενημερωθούν για την κατάσταση.

Πάντως, κίνηση για να μείνουν ελεύθεροι δεν έχουν κάνει και ούτε πρόκειται. Καταρχάς, γιατί δηλώνουν έτοιμοι να παραμείνουν στην ομάδα αν βρεθεί λύση στο διοικητικό, ενώ δεν υπάρχει λόγος να φτάσουν στα άκρα, μιας και, αν δεν οριστούν άλλα δύο παιχνίδι, ο σύλλογος αποβάλλεται από το πρωτάθλημα και οι παίκτες μένουν αυτόματα ελεύθεροι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα