Ταουσιάνης: «Μερίδιο στη νίκη ο Δερμιτζάκης»!

Δημήτρης Τομαράς
Ταουσιάνης: «Μερίδιο στη νίκη ο Δερμιτζάκης»!

bet365

Άλλος στην θέση του μπορεί να κοίταζε να καρπωθεί το πιο μεγάλο μέρος της επιτυχίας. Όχι όμως ο Γιάννης Ταουσιάνης που έδωσε μερίδιο συμμετοχής στον Παύλο Δερμιτζάκη για τη νίκη του Εργοτέλη.

Ο Ταουσιάνης είπε μετά το ματς με τον ΠΑΣ για:

Τη νίκη του Εργοτέλη: Πήραμε μια σημαντική νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από πλευράς αυτοπεποίθησης. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει πολλά. Μερίδιο στο αποτέλεσμα ανήκει και στον Παύλο Δερμιτζάκη που δούλεψε με την ψυχή του στην ομάδα.

Την πορεία του ματς: Έγινε ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε και διαφυλάξαμε το σκορ, διαχειριζόμενοι σωστά τον αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μέτρα στο γήπεδο και μας πίεσε. Το άγχος και το ένστικτο της αυτοσυντήρησης μας στέρησε ηρεμία στο παιχνίδι μας και δε μας επέτρεψε να γίνουμε πιο επικίνδυνοι. Έχουμε δουλέψει και προσπαθήσει γι' αυτή τη νίκη εδώ και πολύ καιρό.

Την σημασία της νίκης: Πρέπει να συνεχίσουμε πιο σκληρά την δουλειά. Η θηλειά είναι ακόμα στο λαιμό μας. Πρέπει να την χαλαρώσουμε για να την βγάλουμε.

Το πως επιδρά για την συνέχεια: Η πίστη δίνει το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα δίνει την πίστη. Γι' αυτό το λόγο ψάχναμε γι' αυτή τη νίκη. Σε πολλά παιχνίδια τη δικαιούμασταν αλλά δεν την είχαμε κατακτήσει. Θα μας δώσει περισσότερη δύναμη για τη συνέχεια.

Το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο του Εργοτέλη για την συνέχεια: Η ενημέρωση που είχα από την διοίκηση είναι να παραμείνω για τα δύο τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Είναι υποθετική ερώτηση συνεπώς και εγώ υποθετικά απαντώ ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Επενδύω και ασχολούμαι με την προπονητική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα