Μοναδικός απών ο Ανδρεόπουλος

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Ανδρεόπουλος

bet365

Ο τιμωρημένος Ανδρεόπουλος είναι ο μοναδικός... πονοκέφαλος του Μιχάλη Γρηγορίου ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Την Τρίτη η επιστροφή, από Σάββατο ξανά προπονήσεις.

Με προπόνηση που έγινε σε γήπεδο της περιοχής του Παπάγου, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Κέρκυρα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι «Φαίακες» βρίσκονται στην Αθήνα από νωρίς το απόγευμα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές δίχως να υπολογίζει στον Ανδρεόπουλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Γκόμες, Χαβίτο, Καϊκούτ, Μαρκόφσκι, Ναγιάρ, Ρόχας, Μπόρχα, Βενέτης, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαΐδης.

Όσον αφορά την επιστροφή στο νησί, αυτή έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης (23/12). Βέβαια, αναμένεται κάποιοι να μην το πράξουν αυτό, αφού ακολουθεί άδεια μέχρι την Παρασκευή (26/12), με τις προπονήσεις να συνεχίζονται από το επόμενο Σάββατο (27/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα