Εκτός αποστολής Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

Gazzetta team
Εκτός αποστολής Παναθηναϊκού ο Μπεργκ

bet365

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί και κόντρα στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός, με τον Σουηδό να μένει εκτός αποστολής. Για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται ο Μπερίσα.

Μετά τα Πηγάδια και το ματς με την Ξάνθη, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να μένει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Δευτέρας με την Κέρκυρα στην Λεωφόρο (19:30).

Εκτός του Μπεργκ, δεν θα παίξουν και οι Νάνο και Σίλντενφελντ, των οποίων οι απουσίες είναι γνωστές, ενώ για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται σε αποστολή για το πρωτάθλημα ο Μπερίσα. Σήμερα Κυριακή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «πράσινων» με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις κυκλοφορίας και τελειώματος φάσεων.

Στην συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή του «τριφυλλιού», την οποία αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Μπούι, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.

Από την Θύρα 7 όσοι έχουν διαρκείας στην 8

Ανακοίνωση για όσους έχουν διαρκείας στην Θύρα 8 εξέδωσε η ΠΑΕ, τονίζοντας τα εξής: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που είναι κάτοχοι απλών εισιτηρίων ή κάτοχοι Καρτών Διαρκείας της ΘΥΡΑΣ 8, πως από τον προσεχή αγώνα με αντίπαλο την Κέρκυρα και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση, θα εισέρχονται στο γήπεδο από την είσοδο της ΘΥΡΑΣ 7.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συνεργασία. Ραντεβού στη Λεωφόρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα